Het Scheidingshuis

Echtscheiding….. en nu? Hoe gaat het straks met de kinderen? Kan ik blijven wonen of moet het huis worden verkocht? Wat moet er allemaal worden geregeld?

Omdat wij ons realiseren dat een echtscheiding een emotionele achtbaan is, nemen wij bij Eerlyk écht de tijd voor u! Wij begeleiden u vanaf het intakegesprek tot en met de afhandeling bij de Rechtbank. Daarnaast adviseren wij u op financieel, fiscaal en juridisch vlak zodat alles in één keer goed geregeld is. Dan gaat u met vertrouwen de toekomst tegemoet!

Contact

Waarom je voor Eerlyk scheiden kiest:

null

12 Jaar ervaring als scheidingsspecialist.

null

Hoge klantwaardering.

null

Gratis kennismakingsgesprek.

null

Uw adviseur met juridische, financiële én fiscale kennis van zaken.

null

Een vast aanspreekpunt gedurende het hele proces.

null

Een vast all-in tarief: geen verrassing achteraf.

null

Uw financiën na de scheiding helder in beeld.

null

Duidelijke en transparante afspraken.

null

Inclusief afhandeling bij de Rechtbank.

De werkwijze van Eerlyk

De eerste stap is de zogenaamde scheidingsmelding. Deze mededeling wordt gedaan als een van de partners aan de ander heeft aangegeven te willen scheiden. Belangrijk is dat deze mededeling duidelijk is. Onthoud dat uw partner wanneer hij of zij de boodschap hoort, tijd nodig heeft om deze in zich op te nemen.

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u onze checklist en begint onze hulp. Het doel van deze checklist is om alle benodigde informatie te verzamelen om een ​​echtscheiding in gang te zetten. Denk hierbij o.a. aan: persoonsgegevens, inkomensgegevens, pensioen, de (eigen) woning en financiële verplichtingen. Wilt u meer over weten of de volgende stap in de werkwijze van Eerlyk! Lees dan gerust verder!

Werkwijze

Kwaliteit in plaats van “Snel & Goedkoop``

Wij staan al meer dan 12 jaren garant voor kwaliteit. Dit betekent dat wij dan ook géén online scheidingen aanbieden. Vanuit de praktijk weten wij dat “snel & goedkoop” vaak eindigt in oneindige procedures met alle financiële gevolgen van dien. U kunt hierbij denken aan de Belastingdienst die achteraf met vervelend nieuws komt.

Indien u vol vertrouwen uw nieuwe toekomst tegemoet wilt zien, dan is een scheidingstraject met begeleiding/bemiddeling onmisbaar. Welk pakket u ook kiest, u zult volledig ontzorgd worden!

Contact

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek en wij vertellen u wat Eerlyk voor u kan betekenen.